Цим документом, я (відвідувач сайту www.astor.school) підтверджую, що повідомляю ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І – ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «АСТОР» (далі – Школа) свої актуальні дані: прізвище, ім’я, по батькові; реєстраційний номер облікової картки платника податків,  прізвище, ім’я та дату народження моєї дитини, e-mail, номери засобів зв’язку, та тим самим уповноважую і надаю свою добровільну, безумовну та необмежену строком згоду на обробку, зберігання, поширення і доступ до цих даних третіх осіб, у тому числі, обслуговуючих (кейтерінгових) компаній, служб, контролюючих органів, служб охорони та безпеки, перевізників, провайдерів комп’ютерних систем,  що застосовуються Школою при обслуговуванні клієнтів до та під час надання освітніх і супутніх послуг, у встановленому законодавством порядку, з метою бронювання місця у відповідному класі, оформлення заявки, договору, рахунку на оплату,  проведення маркетингових заходів Школи та її партнерів, з якими Школа уклала відповідні договори, направлення повідомлень (push-повідомлень, Skype, Viber, WhatsApp та інших повідомлень, надісланих за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/способу передачі) на засоби зв’язку, повідомлені мною, про послуги Школи та її партнерів, про цінові та маркетингові пропозиції, іншої необхідної інформації та/або для реалізації інших відносин, що вимагають обробки, та/або поширення, та/або доступу до моїх персональних даних для здійснення своєчасного оповіщення та інформування щодо надання освітніх та супутніх послуг.

 

Підтвердження щодо отримання письмового повідомлення:

У зв‘язку із включенням моїх персональних даних до бази персональних даних Школи, цим також підтверджую, що  мене письмово повідомлено про мету збору даних та осіб, яким передаються мої персональні дані, а також письмово повідомлено про наступні мої права згідно із Законом України «Про захист персональних даних»:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

Акцептуючи (приймаючи) цей документ, я визнаю, що мої права є зрозумілими та прийнятними.

Стів Джобс

Я переконаний в тому, що половина того, що відокремлює успішних підприємців від невдах – це наполегливість.
Astor School
2020-02-12T16:19:37+00:00
Я переконаний в тому, що половина того, що відокремлює успішних підприємців від невдах – це наполегливість.

Білл Гейтс

Насолоджуйтеся тим, що ви робите і ви ніколи в своєму житті не будете працювати.
Astor School
2020-02-12T16:20:47+00:00
Насолоджуйтеся тим, що ви робите і ви ніколи в своєму житті не будете працювати.

Роберт Кіосакі

Якщо ви вважаєте, що навчання коштує дорого, спробуйте довідатися, скільки коштує неуцтво.
Astor School
2020-02-12T16:26:09+00:00
Якщо ви вважаєте, що навчання коштує дорого, спробуйте довідатися, скільки коштує неуцтво.
0
Astor School
Контакти
  • провулок Ювілейний, 4
  • Шевченкове, Київська обл
  • ‭+38 044 504 21 26
  • ‭+38093 170 59 06‬
  • info@astor.school